Däckbyte på Hisingen

Hej och god middag! Jag var på väg till en konferens i Göteborg när jag fick punktering. Det var tur att jag hade kört in på en lite mindre väg på Hisingen och inte befann mig på motorvägen för då vet man inte hur det hade kunnat sluta. Det var rätt så dåliga däck på bilen, däck som jag ändå hade tänkt att byta inom kort. På grund av att det hände på Hisingen fick jag hjälp att forsla bilen till ett företag som erbjuder däckbyte på Hisingen och företaget som jag fick hjälp av heter HTH Cars AB. Det blev en positiv upplevelse att lämna bilen dit och när jag åkte därifrån en timme senare hade jag fyra nya däck till bilen som inte kostade alltför mycket. Det är säkert många av er som följer mig på bloggen som har en bil och därför behöver byta däck på bilen ibland. Jag tänkte att jag skulle vilja tipsa er om HTH Cars AB. Jag som bor några mil utanför Göteborg är nästan tacksam över att jag fick punktering på Hisingen för hade det inte hänt hade jag nog aldrig kommit i kontakt med detta eminenta företag. Jag har definitivt stängt dörren till det gamla företaget där jag bytte däck förr för de är mycket dyrare än HTH Cars AB och har inte alls lika trevlig kundservice som hos HTH Cars AB. Men som man säger, att stänger man en dörr öppnas en annan, och nu hoppas jag att även er dörr öppnas till det här företaget som erbjuder sådan suverän service när det kommer till det här med däckbyte på Hisingen. Vill ni boka en tid redan nu hittar ni adress och telefonnummer till det här företaget inne på deras hemsida. Klicka på länken här ovanför så kommer ni dit!