Det är verkligen viktigt att hålla kontoret rent

God morgon på er och välkomna in till bloggen som idag ska handla om vikten av städning. Jag driver ett företag i Uppsala med ca 20 anställda. Vi som arbetar här sitter i ett vackert och öppet kontorslandskap. Idag ska jag berätta för er om en städfirma som kommer och städar mitt företag varje fredag. Kanske är det så att även du behöver anlita en bra städfirma till ditt företag? Eller behöver du ha städhjälp hemma istället? Då skulle jag verkligen rekommendera dig att ta kontakt med Anastasya lokalservice AB. Just den här firman kan hjälpa dig som bor i, eller har ett företag i Västerås, Uppsala eller Nyköping. Jag känner flera företagare här i Uppsala som liksom jag anlitar denna firma och alla är nöjda.

 

Det var för ett år sedan som jag bestämde mig för att anlita Anastasya lokalservice. Vi är ändå 20 stycken som arbetar här på mitt företag, och varje dag har vi en strid ström av besökare. Vi har öppet året runt och vid dåligt väder, vilket det är väldigt ofta, dras det in en hel del smuts utifrån. Kunder och besökare ska få ett bra första intryck när de kommer hit. Till syvende och sist har jag mycket att vinna på detta. Vem skulle vilja anlita mig om de som kommer hit möts av stökiga och smutsiga lokaler?  Och utan kunder blir det inga inkomster. Ganska enkel matematik, eller hur? Tack vare att de kunniga och erfarna medarbetarna på Anastasya lokalservice kommer hit och gör ett gediget arbete, är nu företagets lokaler rena, hälsosamma och dammfria. På just min firma är städbehovet medelstort. Oavsett om du har ett stort eller litet behov av städning, rekommenderar jag dig verkligen att anlita Anastasya lokalservice AB. De anpassar städningen efter just ditt behov, till en rimlig kostnad.