Tacksam för hjälp med mina golv

God förmiddag på er alla mina härliga och trogna läsare, och välkomna tillbaka hit igen. Jag tänkte berätta för er om någonting som jag ganska nyss tog till när det kom till golven på den anläggning som jag har som jag brukar hyra ut till företag som behöver en plats att hålla deras konferenser på. Jag anlitade ett företag som heter Fedis Golvtjänst AB, och det är ett företag som kan hjälpa dig med golvbehandling i Danderyd, Järfälla och Täby med omnejder, för att bara nämna några orter.

De hjälpte som sagt mig med golvbehandling i Danderyd på min anläggning, och det blev ett sådant underbart resultat, så jag trodde nästan inte riktigt att de var möjligt. Jag kommer att lägga ut bilder senare på hur det blev, så att ni alla kan få vara med och se hur fint det blev efter att det här företaget hade varit hos mig för att utföra deras golvbehandling i Danderyd hos mig. Jag hoppas att också ni kommer att tycka mycket om det här företaget om det är så att ni också kommer vilja få hjälp med golvbehandling i Danderyd, och om det är så att ni har en liknande anläggning som jag har så kan ni höra av er till det här företaget för att så hur deras tjänster funderar i de lokaler som du har. Jag tror nog inte att jag kommer berätta mer om det här företaget mer nu, utan jag tänkte istället att jag skulle låta er ta över den här diskussionen nere i kommentarerna. Om det är så att ni har egna erfarenheter av det här företaget så kan ni skriva lite om det så att vi alla kan få höra om det.